SamenZelfInzicht

In SamenZelfKunde geven wij professionaliteit vorm door een relatie aan te gaan met cliënten. Een relatie die gebaseerd is op echtheid en verantwoordelijkheid. We zetten de relatie in om de cursist te helpen groeien. We bieden vertrouwen, grenzen en uitdaging. Dit vraagt van ons om ons kwetsbaar op te durven stellen.

SamenZelfInzicht is een vorm van intervisie. In deze vorm van intervisie zoeken we samen naar een relationeel antwoord op de vraag van onze cliënt: Hoe kunnen wij zo onszelf zijn dat we een relatie aangaan, die de cursist verder helpt?

De wijze waarop wij intervisie vormgeven is gebaseerd op onze visie: iedereen is zelf verantwoordelijk en weet zijn eigen weg.

We onderzoeken hoe wij ieder afzonderlijk, als mens in de relatie met cliënten staan en hoe we onze persoonlijkheid, emoties, overtuigingen en kwaliteiten, professioneel kunnen inzetten. Wat voelt de cliënt? Wat voel jij in deze situatie? Wat is er nodig? Kom van het papier af en … handel !

De ontwikkelde intervisievormen zijn mede ontleend aan de cursussen en workshops van Truus Bakker-van Zeil.

Wil je kennismaken met deze vorm van intervisie, of wil je persoonlijke coaching? Bel 030-7210989 of vul het contactformulier in.